Moneyball

Skrivet 2012-01-13 Klockan 08:56:32

Kommer inte på nåt fyndigt att tycka om den här filmen.

Brad Pitt
håller hög klass som vanligt och Jonah Hill spelar en mer nedtonad variant av den socialt osmidige och osäkre karaktär han alltid spelar.

Jag jämför alla sportfilmer med Remember the Titans och även om Moneyball är välgjord, välspelad och det är en dramatisk story tagen från verkligheten kommer den inte upp i alls samma nivå.

Kan dock tänka mig att den blir bättre om man kan nånting om baseball överhuvudtaget.


Betyg: +3
Kommentarer
Postat av: Tjuck Norris

Skrivet 2012-01-13 Klockan 15:43:25
Går den in på topp 5 sportfilmer tillsammans med Remember the Titans och Mighty Ducks troligin?

Postat av: Chefen

Skrivet 2012-01-14 Klockan 13:32:35
Nej, den klarar inte riktigt av att putta ner Rollerball och Seabiscuit. Tunga titlar...

Postat av: Tjuck Norris

Skrivet 2012-01-14 Klockan 14:57:21
Kan det argumenteras att "Road Trip : Beer Pong" är en sportfilm?

Postat av: The Oracle

Skrivet 2012-01-15 Klockan 10:45:45
Bobby... Bobby....... Bobby...Återigen visar du prov på en total frånvaro av förståelse för kvalité. Det är dags för dig att ta en stor funderare över din framtid, för det här är inte bra. Med din känsla för kvalité kommer alla elever i klass med Nit(nej gymnasiet ska inte vara 5 år) att jubla. För detta innebär att dom nu har en chans att får MVG, men det drabbar de elever som är duktiga på riktigt, Simon, Adam eller Brink.Jag ser en mörk framtid för dig som filmkritiker och måste dessvärre meddela dig att du inte är den utvalde.... SÅ SLUTA LIKNA DIG SJÄLV MED NEO!!

Postat av: Chefen

Skrivet 2012-01-15 Klockan 11:25:24
Nu när du officiellt blivit en "suit" och därmed bara ännu en av många representanter för konformitet och lydnad förstår jag att mina radikala åsikter svider i dina ögon.När du sitter på ditt kontor och räknar pengar kommer jag att forma morgondagens unga i min egen avbild och sakta men säkert bygga upp en hel generation av rebeller. Gerillakriget är oundvikligt och vi kommer rasera det ömtåliga och falska system som du kallar välfärdsstaten.Welcome to the jungle, bitch!

Postat av: Maze

Skrivet 2012-01-15 Klockan 16:07:30
en armé av små lärjungar huh... lite som såhär då? http://www.youtube.com/watch?v=u0cyWTihEC8

Postat av: The Oracle

Skrivet 2012-01-16 Klockan 23:22:24
Att du referera till mig som en suit är mer hedrande än nedlåtande. Det betyder att jag snart får se ner på alla små arbetare, något jag alltid drömt om.Om du ska bygga din gerilla, eller din grupp av terrorister som det egentligen är av den kalibern så kommer ni inte komma längre än 10 meter innan de börjar titta på ballonger eller nått annat skit som är mer intressant än ditt dravel om socialism och falsk medmänsklighet. För ingen har ju glömt alla din år som svartjobbare.Welcome to the big league!


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!